<h3 class=”av-special-heading-tag”>DE FILOSOFIE VAN DOCTORS INC.</h3>
<em>Wij vinden het belangrijk om jouw natuurlijke schoonheid, met behulp van minimale ingrepen en persoonlijke aandacht, naar buiten te brengen en je te laten bloeien.</em>

<em>Dát is wat wij bij Doctors Inc. het allerliefste doen.</em>
<h3>WAAROM DOCTORS INC.?</h3>
Hooggekwalificeerde artsen en specialisten opgeleid met de hoogste marktnormen.
Hoge kwaliteit, originele producten en apparatuur.
Behandelingen op maat op basis van de behoeften van de klant, wensen en persoonlijk budget.
Natuurlijke resultaten; minimale procedures met maximale resultaten.
Nieuwste technologieën en innovaties.
Comfortabele en klinisch gecertificeerde omgeving dat een veilige en totale ervaring garandeert.
<h3></h3>

<p style=”text-align: center;”>Medical Director & CEO van Doctors Inc.</p>

<h3>ONS DOEL</h3>
Doctors Inc. is voortdurend merken en concepten aan het ontwikkelen die voldoen aan alle wensen van de consument. Alle merken bieden, als basis, minimaal invasieve injectables en huidverzorgende behandelingen, terwijl niet-invasieve of invasieve behandelingen binnen zorgvuldig ontworpen omgevingen plaatsnemen.
<h3>KWALITEIT</h3>
Onze artsen zijn onderdeel van een nieuwe generatie van de artsen opgeleid met de hoogste internationale normen in het kader van de officiële NVCG opleiding voor esthetische arts, waar slechts 5 Artsen elk jaar worden geaccepteerd. Deze officiële twee jarige opleiding is ontwikkeld door onze medische directeur Jani van Loghem, die, naast mede-eigenaar van Doctors Inc. de vice-voorzitter van de NVCG (Nederlandse Nationale Vereniging van Plastische Chirurgie), voorzitter van de opleidingscommissie cosmetische chirurgie de NVCG, voorzitter van de Stichting voor Cosmetische medische opleiding (SOCG) en toonaangevende woordvoerder van Merz Pharma is.

Alle producten die worden gebruikt bij onze behandelingen voldoen aan de EU en internationale richtlijnen en zijn ontwikkeld door internationaal erkende bedrijven. Verder hebben we zorgvuldig ontworpen protocollen voor al onze behandelingen en kliniek procedures ontwikkeld en geïmplementeerd,  en het bedrijf is in het proces van het krijgen van de NEN-EN15224-certificering.
<h3>NATUURLIJKE SCHOONHEID</h3>
Het belangrijkste onderdeel van je behandeling bij Doctors Inc is het gesprek. We willen weten wat jij wilt. Misschien heb je er hele duidelijke ideeën over, of misschien laat je het het liefste helemaal aan ons over. Wat het ook is, de artsen en andere professionals van Doctors Inc. hebben allen dezelfde filosofie: je op een natuurlijke manier mooier maken. En daarom kijken we altijd heel goed naar jouw gezicht of lichaam. We weten precies wat er met de anatomie gebeurt tijdens de veroudering en weten ook wat de optimale verhoudingen zijn. En daarmee gaan we aan de slag. Samen maken we een behandelplan dat meestal is gericht op subtiele verbeteringen, verzachten van lijntjes en het aanbrengen van volume op strategische plaatsen. Het belangrijkste is dat jij alleen ziet dat je er iets is gedaan, maar dat de rest van de wereld alleen vindt dat je er zo goed uit ziet!

Contact

Vul het volgende formulier in voor algemene vragen over Doctors Inc.

<h2></h2>
<h2>E-mail</h2>
<a href=”mailto:corporate@doctors-inc.com”>corporate@doctors-inc.com</a>
<h2></h2>

This post is also available in: Engels